OVER ONS

Bloemen. Planten. Export.

Bos Export B.V.

Bij Bos Export B.V. ligt het serviceniveau zeer hoog. Vanuit onze eigentijdse en moderne vestiging in Aalsmeer, gelegen in het centrum van de Nederlandse sierteelsector, zijn wij onze klanten nog beter van dienst. De verwerkingsruimte is perfect geconditioneerd en het logistieke proces is zeer efficiënt ingericht waardoor er klantgericht en slagvaardig gewerkt wordt en er strikt op tijd beleverd wordt tegen een concurrerende prijs.

Bos Export levert een breed assortiment bloemen, kamerplanten en tuinplanten. Onze vakbekwame inkopers zijn dagelijks op zoek naar nieuwe, onderscheidende producten. In nauwe samenwerking met kwekers en leveranciers probeert Bos Export deze producten zo goed mogelijk in de markt te zetten. Met een ervaren en enthousiast team medewerkers legt Bos Export een sterk accent op relatiemanagement.
Voor onze klanten hebben we een klantvriendelijk webshopsysteem ontwikkeld.

Onze kwaliteiten

Waar wij iedere dag hard aan werken.
100%
100%
100%
100%

Beste prijzen

Tijdige vertrektijd

Verse bloemen

Klantkennis

Welkom,

Graag nodig ik u uit om eens langs te komen zodat ik uit kan leggen hoe alles bij Bos Export in zijn werk gaat.
Alle voordelen van grootschalige inkoop en organisatie maar met een hele duidelijke betrokkenheid van al het personeel. We proberen groot te worden door klein te blijven is dan misschien ook wel de beste omschrijving.
Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide webshop die gekoppeld is met specialistische bedrijven in de branche. Aarzel niet en vraag uw eigen login aan.

Ik hoop van u te horen.

John van den Bos – CEO

Bestel uw bloemen of planten hier!

0
EXPORTLANDEN
0
VRACHTWAGENS
0
BLIJE KLANTEN

Maak kennis

  • WIM VAN DEN BOS
    WIM VAN DEN BOSAdviseur
  • JOHN VAN DEN BOS
    JOHN VAN DEN BOSDIRECTEUR
Kontakt

Send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search